De siste ukene her i Sab-Nam har gått fort og nå nærmer det seg skummelt slutten. Det har vært noen utfordrende, spennende, erfaringsrike, minneverdige, opplevelsesrike og kjekke måneder her på Madagaskar. De siste dagene har gått med på å ta farvel med alle arbeidsplassene, kjøpe siste rest av souvenirer og jeg begynner så smått å bli klar for å dra hjem.

Fra lørdag til søndag var vi med koret på “påskenattvandring”. Da gikk hele CIMG4896koret rundt i Sab-Nam og sang påskebudskapet for alle medlemmene i kirken vi går i. Vi gikk fra hus til hus, stod utenfor huset og sang, så kom de som bodde ut og hørte på og etterpå gikk de inn og la seg igjen. Vi begynte kl fire om ettermiddagen og var ferdig kl fire neste morgen. En kjempefin måte å feire at Jesus har stått opp fra de døde!=)

 

CIMG4901

I morgen kveld drar vi fra Madagaskar. Det er rart at det er seks måneder siden jeg kom hit. Jeg kjenner meg heldig som har fått lov til å oppleve det jeg har gjort, og jeg håper at mye av det jeg har lært og erfart sitter igjen lenge etter at jeg har kommet tilbake til Norge.

Diverse bilder fra de siste dagene i Sab-Nam:

DSCN0399DSCN0403

Avslutning på CEG

 CIMG5030

Avslutning på FLM skolen

 CIMG5110   DSCN0424

DSCN0610DSCN0567

Påskevandring med koret.                                 Tur til dronningpalasset i byen.

  CIMG5123CIMG5124

Gassere er veldig flinke til å lage mat. Her diskuterer de norske oppskrifter…

 CIMG4908 

… mens jeg og Merethe har funnet ut at man må spise tre franske brød for å kjenne seg mett
Reklamer